Muren en plafond

Door een nieuw laagje verf te geven aan je binnenmuren wordt je interieur omgetoverd tot een heel nieuwe omgeving. Het juiste verfsysteem en een doordachte kleurkeuze zorgen voor een aangename leefomgeving en duurzaam resultaat.

Een gouden regel voor een duurzaam resultaat: de juiste voorbereiding. Opstijgend grondvocht, barsten, oneffenheden, waterkringen, nicotinevlekken, ... Bij ons vindt u tal van producten terug speciaal ontwikkeld voor elke probleemsituatie.

Eens de kleurkeuze gemaakt is, moet je de geschikte verf nog kiezen.

Er is een groot aanbod aan verschillende afwerkingslagen, afhankelijk van de glansgraad en kwaliteit.

Matte verven kunnen oneffenheden verdoezelen en worden daarom vaak toegepast op plafonds. Deze zijn echter poreus en daardoor niet goed te reinigen. Voor keukens en badkamers kies je daarom beter voor een goed reinigbare verf met een hogere glans. Wanden in de leefruimte of slaapkamer worden bij voorkeur behandeld met een halfmatte of zijdeglanzende verf.

Voor kwalitatief schilderwerk kan je ook voor een overschilderbaar vlies kiezen. Dit versterkt de ondergrond en laat een mooie en egale afwerking toe. Ook glasvezelbehang of vliesbehang met structuur, in verschillende motieven verkrijgbaar, behoren tot de afwerkingsmogelijkheden.

Close