Duoview, Megaview en Powerview!

Luxaflex horizontale lamellen Duoview Benedict Huysentruyt

Met de Sunway duoview horizontale lamellen kunt u een combinatie maken van zowel gesloten als open toestand. Dan is óf het bovenste óf het onderste deel van de jaloezie open. Het andere deel is gesloten. Dit is ideaal voor in een slaapkamer of bureau waar privacy gewenst is maar ook een mooie lichtinval.

 

Luxaflex afstandsbediening Pebble Powerview Benedict Huysentruyt Heule KortrijkLuxaflex Powerview voorbeeld Iphone Benedict Huysentruyt Heule Kortrijk

PowerView® Motorisation van Luxaflex maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacybehoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts. Eenvoudige programmatie en bediening via uw smartphone en de design Pebble afstandsbediening.

 

Deze nieuwe megaview horizontale lamellen van Luxaflex bieden u een 'megaview' naar buiten in open toestand. Het zicht naar buiten wordt verdubbeld door een speciale kiepfunctie. Dit systeem laat u genieten van een optimale lichtinval.

 

 

 

 

 

Close