Ons interieur in 2018?

In 2018 mag het interieur wat speelser en kleurrijker. Denk aan felle, sprekende kleuren en zelfs colorblocking. Geometrische figuren en typografie, parelmoer en regenboogglans, veel glitter en futuristische prints zijn ook helemaal in! Hieronder enkele trends wat meer toegelicht.

Trend Colorblocking

Je kan kiezen voor ton sur ton of contrasterende kleuren. Felgeel in combinatie met limegroen, blauw in combinatie met roze: het is gewaagd en oogt misschien wat kinderlijk, maar deze combi zou ook heel goed toegepast kunnen worden in een strak interieur.

 

   

Trend Geometrie

De mogelijkheden zijn eindeloos: zelf schilderen of behang, kleine of grote figuren en motieven, driehoekjes, cirkels of ruitjes, ... alles kan. Enkele voorbeelden van behang kan je terugvinden uit collecties zoals 'Gentle Groove van Hooked on Walls', 'Gatsby van Khrôma' of 'Geonature van Eijffinger'. Liever geometrisch decoreren of zelf schilderen? Dat kan zeker!

 

  

Trend typografie

Kies een trendy behang met een leuke tekst en je gasten zullen zich meteen welkom voelen. Zoals bv het behang 'Script van Eijffinger'. Wil je eens iets anders? Met de stickers van Lou and friends en Wall Mania kan je een originele tekst kiezen of deze zelf samenstellen.

 

   

Trend parelmoer en regenboogglans

Een nieuwe kleurrijke trend is deze van de regenboogglans. Deze doet denken aan pauwenveren, de onderwaterwereld en glitters. Deze trend kan je toepassen door gebruik te maken van subtiele decoratie zoals een holografisch bestek, maar je kan ook gaan voor een opvallend behang zoals 'Reflect van Eijffinger'. Toegegeven, hiervoor moet je een beetje lef hebben!

 

  

Trend intense kleuren

De kleuren van het jaar verschillen van merk tot merk, maar 1 ding hebben ze alvast gemeen: ze zijn donker, warm en intens! Goed nieuws: wij kunnen ze allemaal voor je aankleuren!

 

  

 

Close