Ons interieur in 2017?

Zeg maar 'daaaag' tegen de pasteltinten die in 2015 en 2016 hun terugkeer vonden in het interieur. Deze brave kleuren en de scandinavische stijl zijn in 2017 helemaal passé. Ze maken plaats voor 'het nieuwe warm', de jongste interieurtrend. Denk exotische motieven en warme, donkere kleuren. 

Behangpapier met flamingo's en grote groene bladmotieven zijn veelvuldig terug te vinden in de nieuwe behangcollecties. Een sexy opmars na het minimalistische witte interieur. Retromeubels kan je in deze stijl perfect combineren. Geef je barkast een nieuw likje verf of je vintage zeteltje een gewaagde look en je interieur is weer helemaal hip.

Het kleurenpalet van de nieuwste trend laat veel toe. Denk vooral aan donkergroen, jeansblauw en terracotta in combinatie met houttinten en natuurlijke materialen.
Blauw bestaat in allerlei geuren en afgeleide kleuren die je met elkaar kunt mixen. De combinaties zijn eindeloos. Het is de kleur van het alledaagse leven, onze favoriete kledingkleur, vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Bij die warme trend hoort ook groen. Ga dus voor veel planten in huis, en met een groen geverfde muur is je interieur volledig new style! Het frisse Greenery is niet voor niets verkozen tot het Pantone kleur van het jaar!

Wat denk jij van deze nieuwe trend? We helpen je graag zoeken naar de juiste tint voor jouw interieur.

 

    

    

 

Close